Bank Tresor Kézfogás
Kamera Széf Lakar
Táska Őr Kártya
Őrök Fegyver Nyomozó

Szolgáltatásaink

Élőerős- és Fegyveres őrzés

Folyamatos 24 órás ügyeleti diszpécser szolgálattal, továbbá rendelkezésre álló járőr gépkocsikkal tesszük még hatékonyabbá a munkánkat.

A diszpécser szolgálatunk 24 órában elérhető, ahol a Megbízó a legrövidebb idő alatt bejelentést tehet az aktuálisan felmerülő problémáiról-észrevételeiről, és ennek alapján ügyeletünk hatékony és azonnali intézkedést foganatosíthat.

Ellenőrzés - hatékonyabb őrzés

Szolgálatvezetőink napi rendszerességgel, és különböző időpontokban ellenőrzik munkatársaink tevékenységét, szolgálat ellátását.

Az ellenőrzésben a Megbízó vagy annak törvényes képviselője a felmerülő igényeknek megfelelően részt vehet illetve közreműködhet benne.

Az ellenőrzés során szerzett tapasztalataikat, észrevételeiket az őrnaplóban regisztrálhatják, vagy sürgősség esetén 24 órás diszpécser szolgálatnál telefonon bejelenthetik, ahol ügyeletes kollégáink a hívást követően a legrövidebb idő alatt intézkednek.

Szolgálatszervezés - Lebonyolítás

Általánosan alkalmazott kapcsolat felvételi forma, az őrzendő terület, vagy objektum szakértőinkkel történő bejárása és az őrzési tevékenység - Megbízóinkkal kialakított - egységes elvek alapján történő gyors, szakszerű, az aktuális helyzetnek megfelelő intézkedések megtételére.

A felmérés után kidolgozott őrszolgálati utasításban foglaltaknak megfelelően látják el kollégáink a napi feladataikat. Az őrszolgálati utasításban előírtaktól eltérő vagy azzal nem egyező feladatot a szolgálat tagjai nem végeznek.

Az őrszolgálati utasításban foglaltaktól eltérni csak a Megrendelő által jóváhagyott, illetve előre egyeztetett és írásban indokolt módon lehet.

Az adott objektumon szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek utasítást csak az arra jogosult szolgálati előljárója adhat, továbbá Megbízó vagy annak törvényes és hivatalos képviselője.

Személyvédelem

SZEMÉLYVÉDELMI FELADATOKAT vállalunk, ahol a védett személy testi épségét, emberi méltóságát, zavartalan életvitelét - akár magánéleti, akár munkahelyi közegben - biztosítjuk, az általunk a védett személlyel előre egyeztetett stratégiai terv szerint.

Rendezvénybiztosítás

RENDEZVÉNYEK BIZTOSÍTÁSÁT VÁLLALJUK szakmailag magasan képzett vagyonőreinkkel vállalati, szakmai rendezvényen, konferenciákon, szakmai kiállításokon, bálokon, koncerteken, minden protokolláris rendezvényen a Megrendelő igényei szerint.

Vagyonvédelem

Vállaljuk cégek valamint magánszemélyek vagyonvédelmét:

 • Élőerős őrzés

 • Távfelügyelet

 • Mechanikai védelem

 • Kaputechnika

 • Kamera rendszer

 • Beléptető rendszer

 • Elektronikus védelmi rendszerek

Ingyenes felmérés után szakmai tanácsot adunk, segítünk a megfelelő módszer kiválasztásában.

Magánnyomozás

Magánnyomozás keretében elvégezzük az alábbi feladatokat:

 • személy információ (priorálás, személyi vizsgálat, megbízhatóság stb.)

 • céginformáció (komplett átvilágítás, anyagi bázis felderítése stb.)

 • rejtett megfigyelés

 • rejtett dokumentálás

 • adósságkezelést-adósságbehajtást (felderítés-végrehajtás)

A megbízó érdekeinek figyelembe vételével, a legnagyobb diszkréció mellett végezzük a magánnyomózói feladatainkat.

Kollégáink állami szektorban szerzett tapasztalatai, valamint több éves szakmai múltjuk garantálják a megbízás sikerességét.

Teljes körű objektivitással, az információ sérülése nélkül, az adott tények dokumentálásával vállaljuk a nyomozati megbízást.

Adósságrendezés

Vállaljuk adósságok, kintlévőségek - professzionális, a törvény által biztosított eszközök igénybevételével - történő szakmai rendezését.

Az adósokkal a Megbízónk érdekeit szem előtt tartva egyeztetünk az adósság rendezésének formájáról.

Takarítás

Vállaljuk irodaházak, szállodák, bankok, egészségügyi-, oktatási intézetek, ipari területek teljes körű nagy takarítását, napi karbantartó takarítását.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkeznek.

Munkánkat professzionális gépekkel és tisztítószerekkel végezzük, az ISO 9001 szabványainak megfelelően, szem előtt tartva a környezetvédelmet és a higiénikus és egészséges élet- illetve munkateret.