Bank Tresor Kézfogás
Kamera Széf Lakar
Táska Őr Kártya
Őrök Fegyver Nyomozó

Rólunk

Történetünk:

A FRANK54 Vagyonvédelmi és Magánnyomozó Kft. több, mint két évtizedes szakmai tapasztalattal és hagyományokkal rendelkező, a BRFK XII. kerületi Rendőrkapitányság, valamint a Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomózói Szakmai Kamara által regisztrált vállalkozás. Cégünk jogutódja az 1991-ben alakult, szegedi székhelyű, Traum és Társa Kft-nek, ami 1998-ban az 1998. évi IV. törvény szabályozásának megfelelően átalakult Dukát 2001 Kft-vé, annak budapesti tevékenységét 2000. júniusában vettük át.  A jogelőd cégek a megalakulásuk óta vagyonvédelmi tevékenységet végeztek a Főváros, valamint Csongrád megye területén. Főtevékenységünk az élőerős biztonsági szolgáltatás, de ezen kívül – a vagyonvédelemhez kapcsolódó – egyéb szolgáltatásokkal is kiegészítjük portfóliónkat.

Minőségpolitikánk:

Cégünk a nemzetközi ISO szervezet által kiadott ISO minőségirányítási és minőségbiztosítási szabványsorozat követelményei szerint működik, ami évenkénti felülvizsgálat alá esik.  

Cégünk és munkatársaink maradéktalanul megfelelnek a hatályos jogszabályi követelményeknek, és minden szükséges hatósági engedéllyel rendelkezünk. Szakmailag magasan képzett biztonsági őreinkkel az ország teljes területén vállaljuk lakóparkok, építési területek, társas- és magánházak, szállodák, gyárak, üzemek, telephelyek, raktárak, bankok, önkormányzati- és közintézmények, magánobjektumok őrzését. A zárt objektumok területén, porta-, recepciós- valamint rendészeti feladatokat is ellátó, a technikai berendezések (tűz- és riasztórendszerek, térfigyelők stb.) kezeléséhez szakszerűen kiképzett személyzettel, valamint a teher- és személyforgalom ellenőrzésével és regisztrációjával vállaljuk a megbízást. A nyitott objektumok (építkezési területek, rendezvények, lakóparkok, stb.) területén belül felelős leltárral valósítjuk meg a vagyonbiztonságot.

 

Figyelemmel követjük a jogszabályi változásokat.
Működésünk alatt biztosítási káresemény nem történt.
Társaságunk megfelel a közbeszerzésekről szóló törvényi alap-feltételrendszereknek.

Filozófiánk:

Ügyfeleink személy- és vagyonvédelmi igényeinek teljeskörű, legmagasabb szintű kiszolgálása, amely a szakmai felkészültségre, a felelős munkavégzésre, a kölcsönös bizalomra és hosszútávú együttműködésre épül.

Célkitűzéseink:

Elsődleges stratégiai célkitűzéseink között említenénk meg a szolgáltatásaink, tevékenységi körünk bővítését és technikai fejlesztését, a hatékonyság maximalizálását, munkatársaink folyamatos szakmai képzését, a színvonalas munkát végzők megbecsülését, és a személyi állomány növelését.

Háttérbiztosításunk:

Az Uniqa Biztosító Zrt. biztosítja szolgáltatásainkat.